Aceasta pagina a fost vizualizata de 638 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Masaj-erotic.net nu mai ofera posibilitatea inscrierii gratuite pe site. Exceptie fac acele saloane care ofera servicii gratuite de masaj erotic.

Am creat acest website pentru a aduce mai multi clienti saloanelor de masaj erotic care isi doresc acest lucru.Daca nu va incadrati in aceasta categorie, nu are rost sa cititi mai departe. Dar daca considerati ca este loc de mai bine pentru salonul Dvs, randurile urmatoare v-ar putea interesa…

Aveti un salon de masaj erotic de exceptie. Ati investit in amenajarea lui, ati recrutat si educat o echipa de angajati de top, ati creat servicii exceptionale pentru clientii Dvs, si sunteti in permanenta interesat de feedback-ul lor pentru a imbunatati in continuu calitatea serviciilor oferite in salon.

Sincere felicitari!

Din pacate, toate acestea nu valoreaza prea mult daca lumea nu stie despre salonul Dvs. Bineinteles, pe ici pe colo vor fi clienti atat de incantati incat il vor recomanda si altora, dar…sa fim sinceri, nu va puteti baza succesul afacerii pe actiunile altora. Cei mai prosperi si de succes oameni din lume nu au asteptat sa-i recomande altii, ci si-au luat soarta in propriile maini, si au decis sa isi modeleze destinul singuri.

Ce inseamna asta pentru salonul Dvs?

Inseamna ca in loc sa stati si sa asteptati sa vina clienti, puteti decide sa “iesiti” in intampinarea lor. Pana la urma, asta e rolul publicitatii.

“Dar am mai facut publicitate si nu s-a vazut nici o diferenta!”

Bineinteles, publicitatea nu este de un singur fel. Exista publicitate buna, publicitate proasta, publicitate in locuri nepotrivite, si asa mai departe. Daca ati facut publicitate si nu ati vazut rezultate, fie nu v-ati prezentat in fata audientei potrivite, fie nu i-ati atras cu mesajul Dvs.

“Imi fac deja publicitate”

Sau poate deja va faceti publicitate. Felicitari, cu cat mai multe cai de obtinere a clientilor aveti, cu atat e mai stabila si mai sanatoasa afacerea Dvs.

Destul cu povestile…

Masaj-erotic.net a fost creat cu scopul de a pune fata in fata cererea cu oferta. Altfel spus, pe cei care au nevoie de un masaj erotic cu cei (sau cele) care ofera astfel de servicii. Daca doriti sa va prezentati si Dvs oferta, veti descoperi ca aveti o multime de optiuni: plecand de la a sta in rand cu ceilalti, pana la a va diferentia cu eleganta, si chiar pana la eliminarea concurentei.

De ce merita sa luati in calcul adaugarea salonului Dvs pe Masaj-erotic.net?

1. Trafic consistent, de calitate

Masaj-erotic.net este un catalog online cu saloane de masaj erotic cu o crestere rapida si consistenta a numarului de vizitatori. La mai putin de 6 luni de la lansarea sa, Masaj-erotic.net a ajuns in Martie 2020 la un trafic lunar de peste 4000 de vizitatori unici si peste 8000 de vizualizari, iar tendinta de crestere se mentine. Vasta majoritate a vizitatorilor provin din Google.ro, folosind cuvinte de cautare care denota clar intentia de a gasi un salon de masaj erotic in orasul lor.

2. Imagine de calitate

Ne-am propus sa ajutam saloanele de masaj erotic atat prin facilitarea obtinerii de vizitatori virtuali, cat si prin crearea unei imagini de calitate pentru fiecare dintre saloanele prezente pe site.

In acest sens oferim pagini de prezentare de cea mai buna calitate, cu un design modern, facilitati multiple, cu incarcare rapida, optimizate inclusiv pentru trafic de pe telefoane mobile sau tablete. Cu ajutorul unei astfel de pagini de prezentare, orice salon isi poate seduce vizitatorii cu usurinta pentru a-i transforma in clientii sai fideli.

3. Optiuni de calitate

Am investit o multime de efort, timp si idei astfel incat sa va puteti bucura de o multime de optiuni pentru salonul Dvs. In mod sigur aveti propriile preferinte cand vine vorba de imaginea salonului Dvs, si indiferent care ar fi acestea, suntem siguri ca le puteti transforma in realitate cu ajutorul optiunilor pe care vi le-am pregatit.

Cum se inscrie un salon nou pe Masaj-erotic.net?

Inscrierea pe site-ul Masaj-erotic.net se face in 2 pasi:

  1. Alegeti unde doriti sa fie afisat salonul Dvs in lista cu saloane din orasul Dvs.
  2. Alegeti cum doriti sa arate pagina de prezentare a salonului Dvs.

In continuare aflati mai multe informatii despre acesti pasi:

Orice salon care este inscris pe Masaj-erotic.net apare afisat in doua locuri distincte:

1) Pe o pagina care prezinta lista cu saloane dintr-un anumit oras (ex: https://masaj-erotic.net/bucuresti/), unde apar descrieri sumare ale saloanelor, fiecare avand un link de “Vedeti detaliile de contact”, care duce in Pagina de prezentare a salonului respectiv.

Pagina care afiseaza lista cu saloane dintr-un anumit oras este de regula “poarta de intrare” a vizitatorilor care vin din Google pe Masaj-erotic.net. De exemplu, cineva care cauta “masaj erotic cluj” va gasi intre primele rezultate Google pagina https://masaj-erotic.net/cluj/, pe care (probabil) va da¬† click.

Pentru a va afisa salonul in aceasta lista, puteti alege intre urmatoarele optiuni:

  • prima pozitie in lista cu saloane (daca locul este liber)
  • a doua pozitie in lista cu saloane (daca locul este liber)
  • a treia pozitie in lista cu saloane (daca locul este liber)
  • ultima pozitie in lista cu saloanele deja prezente.

Vedeti optiunile disponibile pentru afisarea in lista cu saloane.

2) Pe Pagina de prezentare, unde se poate ajunge accesand linkul “Vedeti detaliile de contact” din lista cu saloane prezentata la punctul 1.

Pagina de prezentare se comporta ca un veritabil website, si poate afisa diverse informatii de interes pentru potentialii clienti, in functie de designul ales.

Vedeti optiunile de design pentru pagina de prezentare.

Pentru proprietarii de saloane cu spirit de inovatie si care vor cat mai mult pentru afacerea lor, oferim cateva pachete speciale, care sunt descrise mai jos:

Pachet Exclude

Tarif: 349 lei / an.

Pachet Banner

Tarif: In functie de nr de pagini de reclama

Pachet Exclusive

Tarif: 999 lei / an.

Adaugati-va salonul pe Masaj-erotic.net astazi!

Completati formularul de mai jos, si un membru al echipei noastre va va contacta pentru a va asista in procesul de inscriere: