Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,593 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Despre Salon Raiza Massage

Proprietarul acesui salon nu a adaugat inca o descriere. Adaugati acum o descriere! Informati vizitatorii despre salon, dotari, beneficii, maseuze, calitatea serviciilor si alte aspecte de interes.

Servicii oferite

Proprietarul acestui salon nu a adaugat inca lista de servicii disponibile. Doriti sa adaugati serviciile? Explicati vizitatorilor care este “meniul casei”, ce este inclus la fiecare, care sunt tarifele etc.

Nume Serviciu 1

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de salonul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Nume Serviciu 2

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de salonul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Nume Serviciu 3

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de salonul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Program de lucru

Programul de lucru al acestui salon nu a fost adaugat inca. Adaugati-l acum! Informati-va vizitatorii in ce interval orar va pot vizita.

Luni Nespecificat
Marti Nespecificat
Miercuri Nespecificat
Joi Nespecificat
Vineri Nespecificat
Sambata Nespecificat
Duminica Nespecificat

Galerie imagini

Proprietarul acestui salon nu a adaugat inca nici o imagine. Adaugati imagini acum! Adaugati imagini cu salonul, camerele de masaj sau maseuzele – fiecare vizitator prefera sa aibe o idee despre locul pe care ar putea sa-l aleaga.

Modulul Recenzii din Google nu este activat pentru acest salon. Sunteti proprietarul acestui salon? Recenziile din Google ofera autoritate si dovada sociala salonului Dvs, ajutandu-i pe cei cei care inca nu s-au decis sa se hotarasca.

Recenzii din Google - Exemplu demonstrativ

Mátyás Keresztes
Mátyás Keresztes
16:24 08 Jun 20
Amazing airport and all in all great service!Can't wait for it to be finally constructed and opened tho...The food's... also pretty expensiveread more
Alexandru Varlan
Alexandru Varlan
13:32 13 Mar 20
I went there the other day - it's as empty and as isolated as it was back in 2012 when they took the Google Street view... picture. They added a construction notice board where it states the project is due for completion in 12 months but no exact date regarding a beginning or completion date. The only thing that greeted me was a stray dog checking if I have any food. I'd like to see just how the first flight will be in 2021 like they promised.read more
Victor Melnic
Victor Melnic
06:38 05 Mar 20
Sa vina odată
Andrei Galitianu
Andrei Galitianu
22:06 04 Mar 20
diana
diana
03:44 20 Feb 20
Hai doamne ajuta
Adrian Tanasa
Adrian Tanasa
14:47 17 Feb 20
Cea mai bune investitie din Romania din ultimii 30 de ani!!!
Tibor Hodos
Tibor Hodos
18:53 21 Dec 19
Zarzavatu' Anti-Nightcore
Zarzavatu' Anti-Nightcore
13:23 07 Dec 19
De acolo voi pleca pe viitor, la New York!
Next Reviews
js_loader

Ati vizitat Salon Raiza Massage?

Localizare Google Maps

Proprietarul acestui salon nu a activat inca localizarea prin Google Maps. Doriti sa activati? Ajutati potentialii clienti sa inteleaga unde este localizat salonul si sa ajunga mai usor la Dvs.

Video de prezentare

Nu a fost adaugat inca nici un video de prezentare pentru acest salon. Doriti sa adaugati unul? Un video de prezentare ajuta vizitatorii paginii sa isi faca o idee pozitiva despre salonul Dvs, si sa fie mai deschisi la a-l vizita.

Mesaj audio de intampinare

Proprietarul acestui salon nu adaugat inca un mesaj audio de intampinare pentru vizitatori. Doriti sa adaugati? Un mesaj de intampinare bine realizat poate transforma rapid un vizitator al paginii in vizitator al salonului.

Mesaj audio demonstrativ

Formular de contact

Proprietarul acestui salon nu a activat inca formularul de contact. Doriti sa-l activati? Un formular de contact permite vizitatorilor paginii sa intre cu usurinta in contact cu salonul Dvs pentru a solicita informatiile necesare, marind astfel sansele de a deveni clientii dumneavoastra.

Formular de contact demonstrativ - nefunctional