Pe aceasta pagina puteti gasi informatii legate de:

Ultima actualizare a paginii s-a facut la data de 25 mai 2018 pentru a se realiza alinierea la cerintele Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR).

Termeni de utilizare ai acestui website

Introducere

Utilizarea website-ului https://masaj-erotic.net, denumit in continuare Website, este reglementata de urmatorii Termeni si Conditii. Prin utilizarea acestui site, sunteti de accord sa le respectati in intregime. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa nu folositi acest Website. Continuarea navigarii implica acordul Dvs de a respecta Termenii si Conditiile de Utilizare.

Garantii

Acest Website este pur informational, fara a oferi nici un fel de garantii – nici in mod expres, nici subinteles. Administratorul acestui Website nu ofera nici o garantie legata de informatiile sau materialele disponibile pe website.

De asemenea, administratorul acestui Website nu garanteaza ca:

  • Website-ul va fi disponibil constant, sau disponibil la un moment dat in timp;
  • informatia de pe Website este completa si / sau corecta.

Nimic de pe acest Website nu constituie, nici nu are intentia sa constituie, consultanta specializata de orice fel. Daca aveti nevoie de consultanta in orice domeniu, va recomandam sa consultati un profesionist in domeniul respectiv.

Responsabilitati

Administratorul acestui Website nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pierderi, daune sau stricaciuni de orice fel suferite de utilizatorii sai ca urmare a vizitarii, folosirii si / sau interpretarii informatiilor disponibile pe Website.

Terte parti

Pe acest site pot fi gasite diverse link-uri (legaturi web) catre alte site-uri terte parti, care nu se afla sub controlul administratorului acestui Website. Desi administratorul lui face toate eforturile pentru a se asigura ca aceste site-uri terte parti sunt sigure din punct de vedere informatic, el nu poate garanta acest lucru, si ca atare, nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pierderi, daune sau stricaciuni suferite de utilizatori ca urmare a vizitarii acestor site-uri terte parti – acest fapt se face pe raspunderea integrala a vizitatorului.

Politica de Confidentialitate

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC Seobyte SRL, cu sediul în Timisoara, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet masaj-erotic.net.