Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu saloane de masaj erotic din Brasov. Pentru a va facilita contactul cu aceste saloane, puteti gasi informatii de contact precum:

  • Numele salonului;
  • Adresa;
  • Numarul de telefon;
  • Website-ul;
  • Adresa de email;
  • Pagina de Facebook;

in masura in care ele sunt listate pe Internet.

Cele mai frecvente tipuri de masaje oferite de aceste saloane sunt: de relaxare, erotic nud, erotic dublu, cu finalizare, la hotel, pentru cupluri, pentru doamne,etc. Pentru a afla ce fel de masaje ofera locatia aleasa, va recomandam sa vizitati site-ul de prezentare al salonului respectiv.

Saloane de masaj erotic in Brasov

Infinity

Adresa: Str. Carierei nr. 75, Brasov
Website: http://www.infinitymassaj.ro
Telefon: 0723.452-183, 0756.896-239
Email: rezervari@infinitymassage.ro
Pagina de Facebook:


Zen

Adresa: Str 1 Dec 1918 nr 16, Brasov
Website: http://www.zenmasajerotic.ro/
Telefon: 0742.991-651, 0754.326-238
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ZEN-MASAJ-Erotic-196565990757370/


Combinati dieta de slabire cu exercitiile fizice si masajul erotic

O bicicleta nu strica niciodata

Cum vine primavara, dispozitia noastra se schimba, se modifica si imbracamintea si vrem sa aratam si sa ne simtim cat mai placut. Unii isi achizitioneaza bicicleta si profita de oricare weekend ca sa faca miscare in aer liber, altii aleg sa mearga la sala de aerobic de citeva ori pe saptamina sau sa tina regim de slabire pentru a-si redobandi forma. Ceea ce multi ignora sau nu stiu, pur si simplu, este ca exercitiile fizice sau cura alimentara pot ajunge mai eficiente cand sint insotite de masaj, inclusiv masaj erotic. De altfel, nu de putine ori am intilnit sfaturi care spun ca este mai eficace sa combini cura de slabire cu masajul sau sauna pentru a avea un tonus muscular mai bun si o tinuta de invidiat.

Cit de folositor este masajul erotic

Masajul este foarte des folosit de sportivi in curele de recuperare si se recomanda oricui, mai ales cand este asociat cu exercitiile fizice. Daca pe linga exercitiile pe care le faceti veti apela si la un masor, veti afla ca muschii devin mai flexibili si mai puternici fara insa a fi incordati tot timpul sau fara a simti presiune in muschii pe care ii solicitati in timpul antrenamentelor. Pe langa aceasta, veti obsera ca puteti intarzia lungimea exercitiilor fizice pentru ca muschii raspund mai bine, fiind mai corect oxigenati.

Nu doar muschii au de cistigat in urma masajului, ci si tendoanele. Prin combinarea exercitiilor de aerobica sau de la sala de fitness cu masaj, tendoanele cistiga in flexibilitate si asadar riscul accidentarii scade apreciabil. In plus, conditia fizica pe care mizati atunci cind recurgeti la regim sau exercitii se va imbunatati evident, iar aceasta se va face simtita in intreaga ocupatie, acasa, la slujba sau la cumparaturi. Masajul de relaxare urmat de un masaj erotic la un salon din Brasov va va oferi cele mai sublime senzatii.

In cazul curelor de slabire se indica, in mod specific, masajul de relaxare si nu masajul erotic

In cazul curelor de slabire se indica masajul chiar daca, sau mai ales cand, acestea nu sunt asociate cu un program de exercitii. Pe masura ce scade greutatea, corpul diminueaza din tesutul gras, dar se intimpla ca si muschii sa se deshidrateze si sa isi piarda din elasticitate. O data ce apelati la masaj, muschii isi recastiga tonusul iar silueta se defineste, capatind un aspect mult mai tineresc.

Pe langa efectul pe care il are asupra aspectului corpului, masajul erotic este si un exceptional aliat in batalia cu stresul. Cum in perioadele de cura restrictiva este stiut ca anxietatea progreseaza, masajul actioneaza si pe aspectul reechilibrarii psihice si restabilirii increderii de sine. Specialistii recomanda tuturor sa apeleze la un masor atunci cind vor sa isi recapete tonusul, dar ne avertizeaza sa ne alegem cu precautie masorul si sa apelam la profesionisti daca vrem ca rezultatele sa apara.