Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu saloane de masaj erotic din Constanta. Pentru a va facilita contactul cu aceste saloane, puteti gasi informatii de contact precum:

  • Numele salonului;
  • Adresa;
  • Numarul de telefon;
  • Website-ul;
  • Adresa de email;
  • Pagina de Facebook;

in masura in care ele sunt listate pe Internet.

Cele mai frecvente tipuri de masaje oferite de aceste saloane sunt: de relaxare, erotic nud, erotic dublu, cu finalizare, la hotel, pentru cupluri, pentru doamne,etc. Pentru a afla ce fel de masaje ofera locatia aleasa, va recomandam sa vizitati site-ul de prezentare al salonului respectiv.

Saloane de masaj erotic in Constanta

Body Secrets Massage

Adresa: Blvd. Mamaia nr. 37A, Constanta
Website: http://bodysecretsmassage.ro/
Telefon: 0729.312-065, 0723.052-223
Email:
Pagina de Facebook:


Eross

Adresa: Str. Razoare nr. 11, Constanta
Website:
Telefon: 0730 813 580
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Public—Government-Service/Salon-Masaj-Erotic-Constanta-Eross-525692417500826/


Angels Massage

Adresa: Str. 1 Decembrie 1918 nr. 32, Constanta
Website: http://angels-massage-salon-constanta.ro
Telefon: 0734 760 775
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Occupational-Therapist/Angels-Massage-Erotic-Therapy-Constanta-885886864835938/


Vogue

Adresa: B-dul Tomis, nr. 48, Constanta
Website: http://www.masajvogue.ro/
Telefon: 0725 832 264
Email: masajvogue@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Perfect Massage

Adresa: Str. Ioan Borcea nr. 34, Constanta
Website: https://perfectmassageconstanta.ro/
Telefon: 0732 974 495
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/perfectmassageconstanta/


Bazele masajelor erotice

In cele ce urmeaza o sa va prezentam cateva sfaturi pentru a va initia in tainele masajului erotic.

In primul rand trebuie sa organizezi incaparea, de asemenea ar fi indicat ca incaperea sa fie suficient de calda astfel incat persoana ce urmeaza a fi masata sa se simta confortabil dezbracata. Veti mai avea nevoie de lumanari parfumate sau betisoare si normal orice atmosfera romantica necesita si muzica pe masura.

Spune-i partenerului tau sa faca un dus cald inainte de masaj, acesta ii va deschide porii, iar masajul va fi mult mai intens. Cearceafurile si prosoapele pe care le vei folosi este de preferat sa fie caldute.

Ar fi bine ca inainte de inceperea sedintei de masaj sau chiar si in timpul acesteia sa porti o discutie cu partenerul tau si sa-l intrebi ce fantezii are, care-i sunt zonele erogene, intreaba-l de asemenea si cum ii place sa se stimuleze singur, daca ii plac sau nu vibratoarele. Practic fa un mini interviu cu el/ea, iti garantam ca vei avea mult de catigat si vei sti cu exactitate unde trebuie sa insisti mai mult si unde mai putin.

Foloseste o pana. Spune-i: “O sa te mangai cu o pana pe spate. Concetreaza-te pe zona in care te ating”. Stimuleaza lejer de sus in jos pe corpul partenerului. Ia o manusa de blana. Spune-i partenerului(ei) sa fie atent numai la aceasta senzatie. Mangaie-i tot corpul.

Incepe prin a masa spatele partenerului, apoi gatul, picioarele si talpile. Saruta-i ceafa, sopteste-i ceva tandru la ureche si continua sa-l saruti si sa te joci cu limba pe langa urechea lui.

Metodele si tehnicile de masaj sunt preluate din practicile traditionale ale culturilor asiatice, orientale si nord-americane. Conform principiilor chineze, atingerea are un rol foarte important in relaxarea organismului. Iar daca aceste atingeri urmeaza un anume traseu , selectat pe baza punctelor de energie sau a fluxurilor energetice ale corpului uman, efectul de relaxare este asigurat. Pe langa senzatiile resimtite, masajul e recunoscut pentru tratarea unei largi serii de afectiuni, pentru stimularea producerii de hormoni (substantele produse de glandele endocrine, responsabile pentru dezvoltare, manifestari comportamentale, reproducere).

Diferitele tehnici de masaj de relaxare (cu uleiuri aromate, cu pietre vulcanice etc) sunt benefice pentru activarea simturile si eliberarea endorfinelor (hormonii fericirii). Un astfel de masaj va avea efecte de linistire si ajuta persoanele care sufera de insomnie. Masajul de relaxare are in vedere stimularea psihica, pornind de la cea corporala.

O controversa din ce in ce mai aprinsa in lumea masajului este asemanarea izbitoare dintre masajul thailandez si masajul erotic. Acestea se confunda datorita felului in care se face masajul thailandez, bazandu-se pe presiuni asupra unor puncte de energie din tot corpul, folosindu-se mainile, umerii, picioarele si genunchii. Diferenta este ca in timpul masajului thailandez, pacientul nu trebuie sa fie gol, acesta poate fi si invelit. Se mai aseamana si cu un exercitiu de gimnastica, insa mai lent si fara miscari bruste.