Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu saloane de masaj erotic din Oradea. Pentru a va facilita contactul cu aceste saloane, puteti gasi informatii de contact precum:

  • Numele salonului;
  • Adresa;
  • Numarul de telefon;
  • Website-ul;
  • Adresa de email;
  • Pagina de Facebook;

in masura in care ele sunt listate pe Internet.

Cele mai frecvente tipuri de masaje oferite de aceste saloane sunt: de relaxare, erotic nud, erotic dublu, cu finalizare, la hotel, pentru cupluri, pentru doamne,etc. Pentru a afla ce fel de masaje ofera locatia aleasa, precum si tarifele, va recomandam sa vizitati site-ul de prezentare al salonului respectiv.

Saloane de masaj erotic in Oradea

Obsession

Adresa: Bd. Decebal Nr. 39/A
Website: http://www.masaj-erotic-obsession.ro/Acasa-Masaj-Erotic-Oradea
Telefon: 0742 802 806
Email: obsessionsalon@yahoo.com
Pagina de Facebook:


XXL

Adresa: Str. Ady Endre Nr. 31
Website: https://www.masajeroticoradea.ro/
Telefon: 0772 261 187
Email:
Pagina de Facebook:


Tao Masaj

Adresa: Strada Malului nr. 4
Website: http://www.masaj-tao-oradea.ro/
Telefon: 0746 439 913
Email:
Pagina de Facebook:


The Lounge

Adresa: Mihai Viteazu nr.5
Website: https://masaj-erotic-thelounge.ro/
Telefon: 0740 418 321
Email:
Pagina de Facebook:


Tropical

Adresa: Parcul Petőfi Sándor nr. 4
Website: https://tropical-night-club.business.site/
Telefon: 0758 186 431
Email:
Pagina de Facebook:


Bella Vita

Adresa: Str. 12 Octombrie, nr. 21
Website: http://masajoradea.com/
Telefon: 0753.464-783, 0756.219-442
Email:
Pagina de Facebook:


Atingerea dragostei prin masajul erotic

Masajul erotic – cheia esentiala a vietii noastre sexuale. Conform studiilor, se presupune ca intregul corp omeneasc ar fi alcatuit din zone erogene.

Cu alte cuvinte, in timpul sedintei de masaj erotic trebuie masate si acele zone care nu sunt considera a fi erogene. Pe langa principalele zone erogene, organele genitale, sunt mameloanele (valabil pentru ambele sexe) buzele, urechile, gatul, zona centrala a palmei, partea exterioara a degetului mic, axilele, articulatia cotului, ombilicul si imprejurimile lui, fesele, coapsele, regiunea inghinala si talpile.

Mameloanele pot fi exitate in mai multe feluri: cu ajutorul degetelor, a buzelor sau pur si simplu cu ajutorul unei esarfe de matase.

Coloana vertebrala poate fi simulata cu ajutotul atingerilor senzuale. Atinge-i trupul incep, fara graba, senzual. Incepeti cu degetele de la picioare si continuati cu restul corpului. Va reamintim totul trebuie facut cu pasiune si senzualitate.

Trebuie sa aveti in vedere si partea superioara a corpului, masati bratele cat si umerii. Spune-i partenerului tau sa se aseze pe abdomen. Masati spatele, aici trebuie insistat. Continuati cu zona capului, este o zona foarte importanta avand in vedere tensiunea ce se acumuleaza aici de obicei. Nu uitati de urechi, acestea sunt sensibile la saruturi tandre. Apoi trebuie sa masati cu grija fesele si gambele.

Abdomenul poate si stimulat prin miscari circulare ale mainilor, iar ombilicul cu ajutorul bozelor si saruturilor tandre. E de preferat ca zona genitala sa fie stimulata ultima.

Asa cum am mai precizat miscarile trebuie sa fie extrem de senzuale si tandre, nu ca si la un masaj obisnuit.