Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,234 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu saloane de masaj erotic din Oradea. Pentru a va facilita contactul cu aceste saloane, puteti gasi informatii de contact precum:

  • Numele salonului;
  • Adresa;
  • Numarul de telefon;
  • Website-ul;
  • Adresa de email;
  • Pagina de Facebook;

in masura in care ele sunt listate pe Internet.

Cele mai frecvente tipuri de masaje oferite de aceste saloane sunt: de relaxare, erotic nud, erotic dublu, cu finalizare, la hotel, pentru cupluri, pentru doamne,etc. Pentru a afla ce fel de masaje ofera locatia aleasa, va recomandam sa vizitati site-ul de prezentare al salonului respectiv.

Saloane de masaj erotic Oradea

23 de recenzii
4.5/5

Adauga adresa salonului tau aici

Adauga descrierea salonului tau aici. Ajuta-i pe clientii tai sa realizeze de ce salonul tau este cea mai buna alegere pentru ceea ce isi doresc …

XXL

Fara recenzii
0/5

Str. Ady Endre Nr. 31, Oradea

Pentru dumneavostra am creat o atmosfera unica, destinsa si relaxata pentru a va ajuta sa va detasati de stresul cotidian. Satisfactia dumneavoastra …

Fara recenzii
0/5

Bd. Decebal Nr. 39/A, Oradea

Toate maseuzele noastre sunt special alese pentru frumusetea si farmecul lor, si cel mai important pentru entuziasmul lor pentru masaj erotic si servicii de …

Fara recenzii
0/5

Parcul Petőfi Sándor nr. 4, Oradea

Fara descriere…

Fara recenzii
0/5

Adauga adresa salonului tau aici

Adauga descrierea salonului tau aici. Ajuta-i pe clientii tai sa realizeze de ce salonul tau este cea mai buna alegere pentru ceea ce isi doresc …

Masaj erotic - Atingerea pasiunii

Masajul erotic – un rol esential in viata noastra sexuale. Conform unor studii, se presupune ca intregul corp omeneasc ar fi alcatuit din zone erogene.

Cu alte cuvinte, in timpul sedintei de masaj erotic trebuie masate si acele zone care nu sunt considerate a fi erogene. Pe langa principalele zone erogene, organele genitale, sunt mameloanele (valabil pentru ambele sexe) buzele, urechile, gatul, zona centrala a palmei, partea exterioara a degetului mic, axilele, articulatia cotului, ombilicul si imprejurimile lui, fesele, coapsele, regiunea inghinala si talpile.

Mameloanele pot fi excitate in mai multe feluri: cu ajutorul degetelor, a buzelor sau pur si simplu cu ajutorul unei esarfe de matase.

Inclusiv coloana vertebrala poate fi simulata cu ajutotul atingerilor senzuale in timpul unui masaj erotic. Atinge-i trupul incep, fara graba, senzual. Incepeti cu degetele de la picioare si continuati cu restul corpului. Va reamintim totul trebuie facut cu pasiune si senzualitate, adica asa cum s-ar intampla intr-o sesiune de masaj erotic.

Trebuie sa aveti in vedere si partea superioara a corpului, masati bratele cat si umerii. Spune-i partenerului tau sa se aseze pe abdomen. Masati spatele, aici trebuie insistat. Continuat aceasta sesiune de masaj erotic cu zona capului – aceasta este o zona foarte importanta, avand in vedere tensiunea ce se acumuleaza aici de obicei. Nu uitati de urechi, acestea sunt sensibile la saruturi tandre. Apoi trebuie sa masati cu grija fesele si gambele.

Abdomenul poate si stimulat prin miscari circulare ale mainilor, iar ombilicul cu ajutorul bozelor si saruturilor tandre. E de preferat ca zona genitala sa fie stimulata ultima.

Asa cum am mai precizat miscarile trebuie sa fie extrem de senzuale si tandre, nu ca si la un masaj obisnuit. Daca nu esti sigura cum ar trebui sa procedezi, poti intreba o specialista de la un salon de masaj erotic Oradea.

Cuvinte cheie: masaj erotic.