Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu saloane de masaj erotic din Bucuresti. Pentru a va facilita contactul cu aceste saloane, puteti gasi informatii de contact precum:

  • Numele salonului;
  • Adresa;
  • Numarul de telefon;
  • Website-ul;
  • Adresa de email;
  • Pagina de Facebook;

in masura in care ele sunt listate pe Internet.

Cele mai frecvente tipuri de masaje oferite de aceste saloane sunt: de relaxare, erotic nud, erotic dublu, cu finalizare, la hotel, pentru cupluri, pentru doamne,etc. Pentru a afla ce fel de masaje ofera locatia aleasa, va recomandam sa vizitati site-ul de prezentare al salonului respectiv.

Saloane de masaj erotic in Bucuresti

Confidential

Adresa: Strada Popa Savu 3
Website: https://www.confidential.ro/
Telefon: 0748.111-333, 0743.750-740
Email: office@confidential.ro
Pagina de Facebook:


Vip Zone

Adresa: Blvd Mihail Kogalniceanu nr 20
Website: https://vip-zone.ro/
Telefon: 0735.44.55.11
Email:
Pagina de Facebook:


Jade Palace

Adresa: Calea Calarasilor, numarul 90
Website: https://jadepalace.ro/
Telefon: 0732.11.88.00
Email:
Pagina de Facebook:


Artemis

Adresa: Str. General Constantin Coanda 27, Sector 1
Website: https://masajclub.ro/
Telefon: 0727.861-111, 0732.855-488
Email: contact@masajcluj.ro
Pagina de Facebook:


Thai Passion

Adresa: Strada Prepelitei, numarul 8
Website: https://thaipassion.ro/
Telefon: 0730.22.22.60
Email:
Pagina de Facebook:


L’Amour

Adresa: Str. Vasile Lascar nr. 35
Website: https://l-amour.ro/
Telefon: 0738.117-156, 0727.207-118
Email:
Pagina de Facebook:


Mon Amour

Adresa: Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1
Website: https://www.monamour-masaj.ro/
Telefon: 021.316-88-38, 0732.889-966
Email:
Pagina de Facebook:


Sweet Touch

Adresa: Strada Rodiei 45
Website: http://www.sweettouch.ro/
Telefon: 0731.398-991, 0751.770-600, 0784.522-572
Email:
Pagina de Facebook:


ViIP Obsession

Adresa: Blvd. Unirii nr. 16
Website: http://www.vip-obsession.ro/
Telefon: 0755 141 868
Email:
Pagina de Facebook:


Sweet Girls

Adresa: Str. Vuigiliu nr. 32, Sector 1
Website: http://sweetgirls-masaj.ro/ro/
Telefon: 0727 282 178
Email:
Pagina de Facebook:


Ce este masajul erotic ?

Masajul erotic nu este doar un simplu masaj de relaxare, acesta fiind influentat de filozofia hindusa si orientala privind tehnicile de meditatie si stil a sexualitatii. Desi sexul tantric este un termen foarte vechi, pentru mediul european si occidental reprezinta o noutate. Tantra reprezinta, asa cum este vazuta in Orient, o explorare a omului prin sexualitate. Conform teoriei hinduse, prin sexualitate se pot atinge culmile supreme, nu doar prin apropiere fizica, ci si prin cea spirituala.

Cei prea putin familiarizati cu aceste tehnici, le pot invata si aplica intr-un salon de masaj erotic din Bucuresti. Exista unele saloane care au chiar si maseuri pentru femei. Insa nu doar intr-un salon de masaj pot fi invatate aceste practici, ci si acasa, cu partenerul / partenera, fapt ce poate fi mult mai benefic, datorita sentimentelor dintr-o relatie si care chiar poate ajuta la inchegarea cuplului. Masajul erotic se focalizeaza pe atentia dintre participanti, si se face cu fiecare parte a corpului.

Daca masajul nu se face de cineva care sa isi doreasca cu adevarat acest lucru, senzatiile simtite de cel care primeste vor fi superficiale si nesatisfacatoare. Si atmosfera conteaza: nu trebuie sa lipseasca betisoare parfumate, lumanari, muzica si o lumina slaba. In acel moment, orice problema trebuie uitata.

Persoana care primeste trebuie sa stea la inceput pe burta, iar cel care face masajul sa inceapa ori cu spatele, ori cu picioarele, urcand incet spre ceafa. Apoi, cel care primeste se va intoarce cu fata, care are mult mai multe puncte erogene si masajul va incepe sa aiba miscari mai insistente, producatoare de placere. Cand exista cineva necunoscut care va face masajul, punctele erogene se vor deduce, insa in cazul partenerilor, acestia trebuie sa comunice intre ei. Masajul erotic la femei nu este foarte diferit fata de cel la barbati, diferentele fiind cauzate de preferintele fiecarei persoane in parte.

Masajul erotic este si un remediu pentru disfunctiile sexuale la barbati, putand ajuta la ameliorarea acestora. In cazul femeilor, un astfel de masaj le poate da mai multa incredere si isi vor descoperi corpul si ceea ce le place. Partenerii nu doar ca isi vor oferi placere, dar isi vor deschide si noi orizonturi emotionale si spirituale. Din aceasta cauza, se asociaza cu tantra. Va recomandam sa vizitati un salon de masaj erotic din Bucuresti pentru a experiementa pe viu aceasta veche tehnica de relaxare a mintii si corpului.