Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu saloane de masaj erotic din Iasi. Pentru a va facilita contactul cu aceste saloane, puteti gasi informatii de contact precum:

  • Numele salonului;
  • Adresa;
  • Numarul de telefon;
  • Website-ul;
  • Adresa de email;
  • Pagina de Facebook;

in masura in care ele sunt listate pe Internet.

Cele mai frecvente tipuri de masaje oferite de aceste saloane sunt: de relaxare, erotic nud, erotic dublu, cu finalizare, la hotel, pentru cupluri, pentru doamne,etc. Pentru a afla ce fel de masaje ofera locatia aleasa, va recomandam sa vizitati site-ul de prezentare al salonului respectiv.

Saloane de masaj erotic in Iasi

Amore

Adresa: Str. Libertatii nr. 16, Iasi
Website:
Telefon: 0752 488 860
Email:
Pagina de Facebook:


Finesse Massage

Adresa: Str. Calarasi nr. 25, Iasi
Website: http://masaj-iasi.ro
Telefon: 0757.657.275
Email: office@masaj-iasi.ro
Pagina de Facebook:


Babilon Erotic Mssage

Adresa: Str. Mizil nr. 14, Iasi
Website: https://dolce-massage.webnode.ro/
Telefon: 0741.342-794, 075.780-2430
Email:
Pagina de Facebook:


Enigma

Adresa: Nespecificat
Website: https://masaj-erotic-enigma4.webnode.ro
Telefon: 755663680
Email: fluturash_diafan@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Salon-Masaj-Erotic-Enigma/403609723074399


Artemis

Adresa: Str. Tatarasi nr 14, Iasi
Website: https://artemis-masaj.webnode.ro/
Telefon: 0752.331-440, 0748.663-442
Email: masaj_artemis@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Massage-Service/Salon-Masaj-Erotic-Iasi-949983208427116/


Prin ce metode se pot amplifica efectele pozitive ale masajului erotic?

Masajul erotic este fara indoiala o metoda inedita de relaxare, pe care o puteti aborda in orice moment al zilei intr-unul dintre saloanele specializate din Iasi. Sunt foarte multe locatii deosebite, care impresioneaza in aceeasi masura prin decor si elemente ornamentale. De cele mai multe ori, oamenii sunt putin intimidati atunci cand vine vorba de aceasta metoda de destindere, prin prisma faptului ca exista inca mentalitatea traditionala, care priveste acest subiect precum unul tabu.

Antagonic, masajul erotic poate fi ridicat la rangul de arta, avand in vedere faptul ca un salon profesional pune la dispozitia clientilor personal special antrenat in tehnicile acestui tip de masaj, oferind o experienta senzoriala completa. Aromaterapia detine un aport considerabil in incipitul masajului erotic, fiind cunoscut faptul ca stimularea corporala este posibila prin intermediul diverselor arome si uleiuri. Planul olfactiv este unul dintre cele mai ascutite simturi, iar prin inhalarea acestor arome inedite se pot accelera bataile inimii, frecventa miscarilor respiratorii, dar si emotiile.

Majoritatea saloanelor va ofera posibilitatea de a opta pentru un moment personalizat, iar din acest punct de vedere puteti selectiona diverse optiuni de uleiuri. De exemplu, daca sunteti o persoana care se streseaza cu usurinta prin prisma problemelor de ordin profesional, o varianta accesibila este inglobata de uleiul de conifere. Un real ajutor in obtinerea unei stari revigorante, de buna dispozitie, este reprezentat de uleiul din coaja de lamaie sau portocala.

Aparent, citricele detin multiple proprietati benefice asupra organismului, fiind un inedit stimulent olfactiv. Pentru un efect de revitalizare, saloanele ofera sedinte speciale cu ulei de busuioc, in timp ce baza mentolata asigura improspatarea fizicului , fiind ideala pentru zilele caniculare ale sezonului cald. Pentru eliminarea emotiilor negative si a starii de angoasa puteti opta pentru uleiul de lamaie, in timp ce relaxarea musculara si mentala este posibila prin intermediul uleiului de trandafir.

Planul cromatic are un aport dovedit in stimularea simturilor, iar din aceasta cauza acest artificiu decorativ este intens utilizat de saloanele elegante. Ornamentele utilizate in creearea unui ambient intim, prietenos, si romantic, sunt extrem de diversificate, oferind clientilor posibilitatea de a se bucura la maximum de experienta unui masaj complex, cu efecte pozitive asupra organismului si a psihicului.

Cunoscut sub emblematicul statut de “burgundy”, visiniul este reprezentativ pentru o atmosfera dominata de euforie, feminitate si farmec aparte. Movul este o culoare exuberanta, luxurianta, care ofera sentimental de regalitate si rafinament. Specialistii in decoratiuni sustin faptul ca violetul este o nuanta echilibrata, care ajuta mintea sa capete dezinhibarea mult dorita pentru ca tehnica masajului sa fie perceputa asa cum trebuie.

Un masaj erotic senzual, electrizant, este exact maniera in care va doriti sa incheiati o saptamana aglomerata, iar in acest mod va puteti deconecta de la viata cotidiana. In momentul in care doriti secvente speciale oferite de maseuzele specializate in aceasta arta , puteti opta pentru una dintre locatiile pasionale din Iasi, unde veti avea parte de multe surprize inedite si momente prelungite de placere.