Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu saloane de masaj erotic din Timisoara. Pentru a va facilita contactul cu aceste saloane, puteti gasi informatii de contact precum:

  • Numele salonului;
  • Adresa;
  • Numarul de telefon;
  • Website-ul;
  • Adresa de email;
  • Pagina de Facebook;

in masura in care ele sunt listate pe Internet.

Cele mai frecvente tipuri de masaje oferite de aceste saloane sunt: de relaxare, erotic nud, erotic dublu, cu finalizare, la hotel, pentru cupluri, pentru doamne,etc. Pentru a afla ce fel de masaje ofera locatia aleasa, va recomandam sa vizitati site-ul de prezentare al salonului respectiv.

Saloane de masaj erotic in Timisoara

Reina

Adresa: Nespecificat, Timisoara
Website: http://www.reinamasajerotic.net/
Telefon: 0732.372-694
Email:
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/salonmasajreina/


D’Ayr

Adresa: Str. Matasarilor nr. 37, Timisoara
Website: http://www.masaj-dayr.ro/
Telefon: 0728.501-060
Email: contact@masaj-dayr.ro
Pagina de Facebook:


Bianco

Adresa: Str. Berzei nr 10, Timisoara
Website: http://biancomasaj.ro/
Telefon: 0721.827-293
Email: masajbianco@gmail.com
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/masajbiancotm/


Iulia

Adresa: Str. Eneas nr. 22B, Timisoara
Website: http://masaj-iulia.ro/
Telefon: 0735.322-148
Email: salonmasajiulia@gmail.com
Pagina de Facebook:


Cadrul ideal pentru un masaj erotic senzual

Un masaj erotic nu reprezinta o sesiune de relaxare care se limiteaza la o perioada scurta de timp, ci inglobeaza un moment intens, pe care il puteti trai la maximum alaturi de partenerul dumneavoastra, sau in cadrul unui salon de masaj erotic. Bineinteles, ideea poate parea relativ noua la inceput, insa exista o serie de elemente care va pot ajuta sa patrundeti intr-o stare superioara de destindere si excitare senzoriala.

Momente speciale

In primul rand, exista anumite momente in care puteti exploata astfel de posibilitati de relaxare, dintre care se evidentiaza serile racoroase de toamna, in care orice activitate de relaxare devine inerta in schimbarea starii anoste de plictiseala. Cu siguranta partenerul dumneavoastra va fi incantat sa observe o asemenea tenatativa din partea persoanei iubite, iar sentimentele vor fi unele deosebit de pozitive: apreciere, surprindere, stimularea completa a tuturor simturilor.

Patul si lenjeria

Pentru inceput este bine sa va preocupati de modul in care arata camera in care veti gazdui masajul erotic. Din acest punct de vedere, o atentie superioara merita lenjeria de pat. Aceasta trebuie sa fie confectionata dintr-un material potrivit pentru pielea sensibila, de preferat unul de natura organica, precum bumbacul. Textura materiala fina are un aport considerabil in intensitatea atingerilor si obtinerea unui echilibru armonios intre zonele corpului care sunt stimulate si celelalte care se afla in stand-by.

Luminozitate

Un factor important este reprezentat de luminozitatea camerei. Intensitatea luminii nu este un element potrivit pentru configurarea unui cadru intim, ba din contra, reuseste sa stinga orice tentativa de romantism. Pentru un plus de excitare trebuie sa optati pentru un degrade luminos, iar acum este momentul in care intervine rolul determinant al jaluzelelelor si perdelelor. Daca nuanta acestora nu va ajuta pentru conturarea unui decor inedit, puteti apela cu incredere la lumanarile parfumate in diverse culori, iar selectionarea acestora depinde exclusiv de preferintele personalizate pe care le manifestati in cuplu. Aromele fructate sunt un afrodisiac ceva mai soft, insa stimularea olfactiva este un subiect care oscileaza, deci nu este obligatoriu ca toata lumea sa fie pasionata de aromele vedeta: vanilie, ciocolata, trandafiri sau mosc.

Muzica

Muzica ambientala devine o arma a senzualitatii in configurarea unui cadru intim exceptional, iar in functie de modul in care doriti sa decurga acest moment puteti opta fie pentru o nota pregananta de romantism, sau puteti pasi in lumea erotismului intens prin muzica tantrica, sau colectiile de melodii cu versuri si tematica sugestiva pentru intimidate. Lenjeria intima este un artificiu esential, pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand doriti sa creionati cadrul perfect de relaxare senzuala.

Culorile

Exista nuantele clasice, care de-a lungul timpului si-au castigat pozitii fruntase in topul preferintelor publicului masculin: rosu, negru, alb, roz, insa acesta este un plan pe conturul caruia puteti valorifica si alte optiuni inedite: mov imperial, albastru regal, galben intens sau nude luxuriant. Dantela, satinul si detaliile ornamentale reprezinta armele seductiei care va stau la dispozitie, mai ales ca magazinele de specialitate aduc in prim plan colectii surprinzatoare prin cromatica si textura.